Најновије вести Сервисне информације

Забрана за камионе преко Дебелог брда и Таре

Саобраћај се одвија отежано и усперено у брдско планинским пределима где снега на коловозу има до 5 центиметара изјавио је за наш портал Лука Крстић из предузећа Путеви Ужице. Према његовим речима на снази је забрана за камионе и шлепере преко, Дебелог брда, Таре и Митровца.

Према речима Марка Марковића задуженог за одржавање путева у месним заједницама, са престанком падавина кренуће се у чишћење главних путева и кракова који су обухваћени планом зимске службе одржавања.

”До удаљених села још није стигла тешка механизација, то ћемо учинити по престанку падавина. Најпре ће се чистити путеви у брдско планинским деловима општине, пре свега Солотуша, Растиште, Заовине, Пашина раван и Јагоштица”, каже Марковић.

Снег који је падао од ноћас изазвао је краткотрајан прекид на електромрежи рекли су нам у Електродистрибуцији. Ситуација се убрзо стабилизовала тако да се снабдевање потросача за сада одвија уредно.

Сличне вести

Проглашена листа Савеза 90/Зелених Србије

Одржано такмичење ”Пажљивкова смотра”

Министарство заштите животне средине позива општине да доставе податке о дивљим депонијама

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више