Култура Најновије вести

”Златни дечко” у биоскопу

Након двомесечне паузе биоскоп у Бајиној Башти у оквиру установе Култура почиње са приказивањем актуелних филмских остварења.

У првој недељи фебруара на биоскопском програму установе Култура наћи ће се два нова филмска остварења, ”Клифорд” и ”Златни дечко”.

Домаће остварење у коме главе улоге играју Денис Мурић, Петар Стругар, Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Алиса Радаковић, Љубомир Булајић и Јована Гавриловић биће приказан у суботу 5. и недељу 6. јануара од 18:20 часовау бајинобаштанском биоскопу.

Прича о Денису Марковићу младом талентованом фудбалеру, проблематичног темперамента, који од ране младости, због свог талента, постаје мета различитих интереса. Ово је прича где вас све може или не може одвести таленат. Ово је прича о другој шанси…

У суботу 5. и недељу 6. фебруара у 16 часова публика ће имати прилику да погледа филм ”Клифорд” – велики црвени пас. На основу вољеног лика из омиљених књига и после анимиране ТВ серије, Клифорд – велики црвени пас загрејаће нам срца и на великом платну.

Улазнице по цени од 350 динара могу се купити у просторијама установе Култура на дан пројекције.

Сличне вести

Бесправна градња угрожава НП „Тара“

Мање оболелих од короне

Позив за јавну расправу о нацрту плана јавних инвестиција општине Бајина Башта за 2022. годину

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више