Ваша прича

Чаршијске
будите читалац - репортер

ПОШАЉИТЕ НАМ ВАШУ ПРИЧУ

Да ли имате причу коју желите да поделите са нама? Било да је у питању прича која се тиче малверзација у нашој Општини, Јавним установама, приватним фирмама или има везе са било чиме што се дешава у нашој „Чаршији“, а сматрате да може бити занимљиво нашим суграђанима….пошаљите је.

Ми ћемо је након провере објавити, а Ви ћете бити потпуно анонимни.

Овде можете уписати Ваше име, али то није обавезно. Редакција ће сачувати Ваш идентитет у сваком случају.
Овде упишите Вашу адресу електронске поште. ово поље није обавезно, али унесите уколико хоћете да Вас обавестимо о статусу Ваше пријаве.
Овде детаљно опишите Вашу причу. Трудите се да будете што прецизнији и доставите нам што више детаља.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 15 files.
Овде можете додати документацију која је везана за вашу причу. Подржани су следећи типови фајлова - .doc, .xls, .ppt, .pdf. Максимална велчина је 10 мегабајта.
Слањем ове поруке Ви се анонимно или са Вашим подацима пријављујете као "читалац - репортер" и потврђујете да су подаци које сте нам доставили веродостојни. Редакција задржава право да исте не објави уколико се они након провере покажу нетачним. Такође, Редакција ни у ком случају неће објавити Ваше податке, нити врши било какво прикупљање података. Све што нам пошаљете ми ћемо прочитати, проверити и објавити на нашем порталу.

НЕМОЈТЕ СЕ ПЛАШИТИ ДА НАМ ПОШАЉЕТЕ ВАШУ ПРИЧУ! БУДИТЕ РЕПОРТЕР.

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више