Најновије вести Општина Привреда

Позив за јавну расправу о нацрту плана јавних инвестиција општине Бајина Башта за 2022. годину

Позивају се сва заинтересована физичка и правна лица у општини Бајина Башта да узму учешће у јавној расправи о нацрту Плана јавних инвестиција општине Бајина Башта за 2022. годину, која ће трајати у периоду од 02. новембра до 16. новембра 2021. године, достављањем примедби, предлога и сугестија у писаној форми на адресу: Општина Бајина Башта-Општинском већу, Ул. Душана Вишића број 28, 31250 Бајина Башта, или електронском поштом на адресу: sobb@mts.rs.

Усмена јавна расправа о нацрту Плана јавних инвестиција општине Бајина Башта за 2022. годину одржаће се на дан 15. новембра 2021. године, у сали општине Бајина Башта, Ул. Душана Вишића број 28, Бајина Башта, са почетком у 10,00 сати.Позивају се сви заинтересовани да присуствују и узму учешће у усменој јавној расправи.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ

Весна Ђурић

Пројекат се суфинансира средствима из буџета Општине, а на основу Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за територију општине Бајина Башта у 2021. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Сличне вести

Како бес и стрес утичу на наш мозак и тело?! ИНФОГРАФИК

Чаршијске

Конкурс за обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица

У петак без воде

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више