Друштво Екологија Златиборски округ Најновије вести

Министарство заштите животне средине позива општине да доставе податке о дивљим депонијама

Министарство заштите животне средине позива јединице локалне самоуправе да доставе пријаву са подацима о дивљим депонијама и локацијама на њиховој територији.

Пријаве могу поднети оне локалне самоуправе које ће послове чишћења депоније и одвожења нелегално одложеног отпада вршити у сарадњи са локалним комуналним предузећем и које имају закључен уговор о сарадњи са оператером депоније на коју ће се вршити одлагање нелегално одложеног отпада са њихове територије.

Списак са потребним информацијама доставља се у табели која се може видети ОВДЕ, са максимално 5 фотографија локације на којој се налази дивља депонија из којих се може утврдити количина отпада.

Пријаве са неопходним подацима могу се доставити до понедељка 24.01.2022. године до 10 сати, на адресу електронске поште: eko.kabinet@eko.gov.rs.

Јединице локалне самоуправе којима је неопходна помоћ у решавању проблема дивљих депонија, могу се истим путем обратити Министарству заштите животне средине.

Сличне вести

Да ли „забринутост“ значи „волети“!?

Чаршијске

Заменик премијера Русије у посети Чајетини

Чаршијске

Заборављено обећање СНС: Бајина Башта три године чека тунел испод Кадињаче

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више