Друштво Најновије вести Општина

Преузимање картица „Покрет за децу три плус“

Општина Бајина Башта позива све породице са троје и више деце, на територији општине Бајина Башта, које су се пријавиле за добијање поносне картице Удружења „Покрет за децу три плус“, а нису преузели картицу, да исте преузму у Општинској управи Бајина Башта.

Картице се могу преузети у згради Општинске управе општине Бајина Башта, на шалтеру за странке, почев од 18.02.2022.године у времену од 7 часова до 15 часова.

ПОНОСНА КАРТИЦА 2022 “Цена минус за 3+” је намењена породицама са троје и више деце. Именована је на мајку и доноси попусте у бројним правним субјектима.

Реализација је у сарадњи локалним самоуправама (које покрету достављају имена мајки са троје и више деце) и Покрета за децу ТРИ ПЛУС (који је потписник уговора са правним субјектима о попусту). Поделу картица врши локална самоуправа.

Кликом ОВДЕ или на линк испод видећете где све можете остварити попуст на територији општине Бајина Башта, као и у осталим привредним субјектима широм Србије.

Сличне вести

Изложа домаће радиности

ТО ”Тара Дрина” спремна за Сајам туризма

Укинути ђачки поласци

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више