Забава Најновије вести

Са Дринским сплаварима у Нову годину

Последњег дана ове године на градском тргу у Бајиној Башти биће припремљен пригодан забавни програм. У дневном делу програма најмлађе очекује дружење и фотографисање са Деда Мразом и медведицом Меденом симболом Националног парка „Тара“ док је у вечерњим часовима припремљен наступ музичких ди-џејева. Бајинобаштани и гости варошице у Подрињу у нову 2022. годину улазе у звуке бенда „Дрински сплавари“.

Дечији програм траје од 13 до 16 часова. Најмлађи ће моћи да се фотографишу са Деда Мразом и медведицом Меденом који ће им делити пригодне поклоне у виду слаткиша, сликовница и слично.

Вечерњи програм је прилагођен укусима широке публике па ће тако наступ ди-џеја почети од 19 часова. После овог дела програма на бини ће наступати познати бајинобаштански бенд Дрински сплавари који ће својим мелодијама присутне увести у Нову годину.

Организатор програма је Установа „Култура“ под покровитељством Општине Бајина Башта уз сарадњу са ТО „Тара-Дрина“, НП „Тара“ и Канцеларијом за младе Бајина Башта.

Сличне вести

КОЛУМНА: Три карте за Холивуд

Чаршијске

КОЛУМНА: Чудесно јутро у кревету гђе Петровић

Чаршијске

Панорамски точак, нова атракција Златибора

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више