Избори 2022 Најновије вести Политика

Здрава Србија предала листу за локалне изборе

Листа ”Милан Стаматовић – Здраво да победи Зоран Југовић” предала је данас листу за предстојеће локалне изборе у Скупштини општине Бајина Башта под редним бројем 6.

Носилац листе за одборнике у СО Бајина Башта је Иван Марковић, а листу од 30 кандидата је подржало 336 градјана својим потписима.

На листи се налазе млади и старији људи различитих занимања, они који воле Бајину Башту и који желе да промене нешто у граду и Општини, рекао је Маркович након предаје листе.

”Желимо да изадјемо на локалне изборе да променимо локалну власт, да променимо управљање и начин управљања Општином јер смо свесни да се на овакав начин локална самоуправа не води да ово није пут и начин како се троше или не троше наше паре. Инфраструктура је у катастрофалном стању, Како у граду тако и у селу. Желимо да доведемо нове људе и да мењамо нешто у овом граду. Кампању ћемо водити тако што ћемо ићи од врата до врата и разговарати са градјанима. Наша идеја је да не одредјују председници и Савет месних заједница шта ће се радити у неком селу, већ да се чује глас народа и да народ буде тај који ће рећи шта је приоритет урадити у селу. Пара тренутно имамо толико да се у свим селима уради по 2км асфалтног пута, а у граду да се за почетак реше кључни проблеми у водоводној, комуналној и саобраћајној инфраструктури”, истиче Марковић.

Сличне вести

Божидар Марковић првак Балкана

Три медаље за КК „Омладинац“ на међународном такмичењу „Трофеј Београда 2021“

Чаршијске

КОЛУМНА: И после Тита – Тито

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више