Друштво Најновије вести Села

За куповину сеоске куће 1,2 милиона динара

Министарство за бригу о селу расписало је нови јавни конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом. Максимални износ који се додељује за куповину сеоске куће износи 1,2 милиона динара.

Право да конкуришу имају супружници или ванбрачни партнери, самохрани родитељ и млади пољопривредници који испуњавају прописане услове за учешће. Подносиоци пријаве треба да су пунолетни држављани Србије, да немају навршених 45 година, да нису власници или сувласници некретнина и да нису у поступку одобравања кредита за куповину и адаптацију некретнина, као и да нису осуђивани.

Рок за подношење пријаве је 1. новембар.

Сеоска кућа са окућницом може да се налази на територији свих насељених места Србије, осим у градским и општинским седиштима и приградским насељима.

Пријава и пратећа документацију се шаље препорученом пошиљком на адресу Министарства за бригу о селу, на адресу Булевар Михајла Путина 2а, са назнаком Пријава на конкурс – средства за доделу бесповратне помоћи за куповину сеоске куће са окућницом – не отварати, са пуним називом и адресом пошиљалаца на полеђини коверте.

Сличне вести

Бесправна градња угрожава НП „Тара“

Пливање за Часни крст на Перућцу

Чаршијске

Колико је поскупео огрев у Бајиној Башти?

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више