Избори 2022 Најновије вести Политика

Вук Јеремић у Бајиној Башти

Вук Јеремић председник Народне странке данас је боравио у Бајиној Башти где се састао са председником и члановима ОО НС и разговарао о реализацији предстојећих планова за локалне изборе у Бајиној Башти који ће се одржати 3. априла.

”Ја као председник Народне странке нисам кандидат на овим изборима, тако да овде нисам у кампањи. Дао сам реч да се нећу кандидовати ни за једну функцију, али ту су моји саборци који су кандидати на овим изборима. Урош Ђокић који је један од мојих најближих сарадника, један од главних људи Извршног одбора НС кандидат је и овде на локалним изборима у Бајиној Башти али и за народног посланика. Што се тиче Народне странке ми никада из централе нећемо управљати локалом. Данас тако водимо странку, а сутра ћемо тако водити државу. Народна странка је странка која верује у суштинску децентрализацију, не деклеративну и не вербалну”, поручио је у Бајиној Башти Вук Јеремић.

”Што се приоритета на локалу тиче, ми смо зато данас овде на улици међу грађанима како би им понудили решења због којих би требало да на изборима 3. априла гласају за Народну странку. Свесни смо да је град у јако лошем стању и оно ште треба нас да кандидује јесте, наш план и програм”, изјавио је Урош Ђокић кандидат за народног посланика и носилац листе НС на локалним изборима.

Народна странка у Бајиној Башти током ове предизборне кампање свакодневно ће бити у контакту са потенцијалним бирачима са којима ће наводи, конструктивно разговарати и о проблемима локалне заједнице и о плановима за које градјани очекују да буду реализовани у најскорије време.

”Инфраструктура је јако лоша, Дечији вртић мора да се реорганизује, Здравствени центар који овако функционише није функционалан, водовод и канализација и паркинг такође. Има много тема којима треба да се бавимо, али оно што је суштина јесте, да људи који треба да план спроведу морају бити кредибилни за то, а ми такве људе имамо. Још једна важна ствар коју бих додао јесте, да смо ми странка која држи реч и држимо до тога. Мени је велика част да сам на листи за народног посланика и верујем да ће се догодити да постанем народни посланик, али бих дао реч грађанима Бајине Баште да уколико буде конкуренција између места градоначелника и народног посланика, бираћу место градоначелника”, рекао је Ђокић.

Сличне вести

Дачић: У уторак се распушта Народна скупштина

Чаршијске

Оштрије мере у борби против COVID-19 од 17. јула

Чаршијске

Министарка привреде у посети Бајиној Башти

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више