Друштво Политика

Вучић убацио Ђоковића у свој предизборни спот

Сусрет са најбољим тенисером на свету, Новаком Ђоковићем, председник Србије Александар Вучић искористио је за свој промотивни, предизборни спот, који је објављен на његовом званичном Јутјуб каналу.

Један од најбољих тенисера свих времена састао се са Вучићем у четвртак, након потврде Тужилаштва да су његови ПЦР тестови били валидни.

Током разговора са председником Србије, Ђоковић се захвалио на помоћи и подршци државе током боравка у Аустралији, а управо се тај део његовог обраћања нашао у предизборном споту на Вучићевом Јутјуб каналу.

„Довели сте себе у компромитујућу позицију на међународном нивоу, због тога сам изузетно захвалан и као што рекох, то се не подразумева, то се цени и поштује. Као човек, грађанин Србије и спортиста ћу дуго то памтити. Моја веза са Србијом јача из дана у дан, оно што ме је затекло у Аустралији чини да ће та веза бити таква довека и заиста из срца хвала свима“, рекао је, између осталог, Ђоковић на састанку.

Поменути видео се од јуче приказује на Јутјуб-у као спонозорисани садржај и представља део серијала промотивних спотова Александра Вучића уочи избора.

Сличне вести

Како се уписујем или мењам податак у бирачком списку?

„Мирослављево јеванђеље” сачувано у манастиру Рача

Бивша председница општине доказује свој политички рејтинг, а грађани Бајине Баште трпе уцене напредњака

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више