Јавне установе Најновије вести Општина

Усвојен закључак за расписивање медијских садржаја

Јуче је одржана 5. седница Привременог органа Општине Бајина Башта на којој су чланови Привременог органа усвојили су закључак да се распише конкурс за финансирање пројеката медијских садржаја за 2022. годину.

Ове године је из буџета за те намене издвојено 8,5 милиона за финансирање медијских садржаја, што је за милион и по динара више у односу на прошлу годину.

Овогодишњим конкурсом је, поред осталог предвиђено да најмањи износ који се одобрава по пројекту буде 50.000 динара, а највећи 4.000.000 динара.

Дневни ред данашње седнице допуњен је захтевом ТО Тара-Дрина који се односи на уређење простора около кућице на Дрини, што ће обухватити спуштање степеница до Дрине, изградњу позиде и постављање корпи за одлагање отпада с обзиром да се ближи туристичка сезона па ће у те сврхе из општинског буџета бити опредељено 1.200.000 динара. За поправку ограде и капија у спортском центру у Лугу опредељено је око 720.000, за постављање видео надзора око 700.000, а за реконструкцију тоалета у спортском центру у Лугу 1.200.000 динара.

Сличне вести

”Јасно и гласно – Владисав Биљић” предали изборну листу

Чаршијске

У болницама 303 ковид пацијента

Било једном једно језеро

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више