Најновије вести Туризам

ТО ”Тара Дрина” спремна за Сајам туризма

Туристичка организација ”Тара Дрина” учетвоваће на 43. Међународном сајму туризма у Београду који се одржава од 24. до 27. марта у Београду.

Туристичка организација из Бајине Баште наступиће на заједничком штанду са још 12 Туристичких организација чланица туристичкер регије Западне Србије из Ужица, Чачака, Драгачева, Ивањице, Ариља, Пожеге, Косјерића, Златара, Пријепоља, Сјенице и са Златибора.

Поред уобичајене туристичке понуде, на сајму ће бити најављена предстојећа туристичка сезона у Бајиној Башти, са посебним акцентом на нове садржаје који ће бити актуелни у предстојећој сезони.

”Тема овогодишњег сајма биће усмерена на активни одмор, тако да ћемо посетиоцима понудити јединствене адреналинске авантуре у које убрајамо кањонинг и Стендап Падлинг. На сајму ће се представити хотелијери на челу са ВУ Тара, ресторани, али и домаћи произвођачи хране и пића из нашег краја. Туристичка понуда биће употпуњена видео материјалима, док ће посетиоци имати прилику да дегустирају традиционална јела, као и да се упознају са могућностима за бројне активности у природи које пружа ова дестинација.”, рекао је Милан Ђурић директор ТО ”Тара Дрина”.

Сличне вести

РУПА ДАНА: Украс центра града

Чаршијске

Систематски преглед будућих првака 4. априла

Подршка ЕУ за реконструкцију дела главне улице

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више