Најновије вести Туризам

ТО ”Тара Дрина” спремна за Сајам туризма

Туристичка организација ”Тара Дрина” учетвоваће на 43. Међународном сајму туризма у Београду који се одржава од 24. до 27. марта у Београду.

Туристичка организација из Бајине Баште наступиће на заједничком штанду са још 12 Туристичких организација чланица туристичкер регије Западне Србије из Ужица, Чачака, Драгачева, Ивањице, Ариља, Пожеге, Косјерића, Златара, Пријепоља, Сјенице и са Златибора.

Поред уобичајене туристичке понуде, на сајму ће бити најављена предстојећа туристичка сезона у Бајиној Башти, са посебним акцентом на нове садржаје који ће бити актуелни у предстојећој сезони.

”Тема овогодишњег сајма биће усмерена на активни одмор, тако да ћемо посетиоцима понудити јединствене адреналинске авантуре у које убрајамо кањонинг и Стендап Падлинг. На сајму ће се представити хотелијери на челу са ВУ Тара, ресторани, али и домаћи произвођачи хране и пића из нашег краја. Туристичка понуда биће употпуњена видео материјалима, док ће посетиоци имати прилику да дегустирају традиционална јела, као и да се упознају са могућностима за бројне активности у природи које пружа ова дестинација.”, рекао је Милан Ђурић директор ТО ”Тара Дрина”.

Сличне вести

Како бес и стрес утичу на наш мозак и тело?! ИНФОГРАФИК

Чаршијске

Бајина Башта добија модеран биоскоп

Седница Привременог органа у петак

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више