Најновије вести Спорт

Суботић најбржи на брдској трци

Јуче је на обронцима планине Таре, одржана брдска трка ”Тара 2022”. Пред више хиљада гледалаца, своје знање и храборст приказало је око 60 возача из Србије. Победу у генералном пласману однео је Момир Суботић у Пежоу 206. Друго место припало је Лазару Миловановићу, док је трећи био Срђан Вишњић.

Вељко Алимпијевић, иако је водио у првом делу трке, услед квара на кочионом систему излетео је са стазе због чега је завршио даље такмичење.

Како су рекли организатори, интересовање за трку је било више од очекиваног.

”И више сам него задовољан што је све протекло без проблема и инцидената јер је страх свакако био присутан због, на жалост, несрећног догађаја од пре 10 година, тако да сам најзадовољнији тиме да је све протекло како треба. Тара је амбијент где сви воле да возе, а и да гледају трку. Жеља нам је да од идуће године трка буде неког вишег ранга, где би дошли релисти из окружења, а некада можда и у Европски шампионат”, изјавио је Горан Рабасовић један од организатора трке.

Трка је одржана у организацији XM Racing team-a у сарадњи са Општином Бајина Башта.

 

Сличне вести

НС и ДС заједно на изборе у Бајиној Башти

Такмичење ”Пажљивкова смотра” одржано у вртићу

Здрава Србија предала листу за локалне изборе

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више