Друштво Јавне установе Најновије вести Општина

Сталан посао за деветоро запослених у вртићу

У стални радни однос биће примљено деветоро запослених у бајинобаштанској предшколској установи који су радили на одређено време десет и више година, речено је данас на седници Привременог органа.

”Ми имамо сагласност и опредељена финансијска средства за примање у стални радни однос девет радника који још увек раде под уговором, а ту су више од 10 година, тако да ћемо од Министарства локалне самоуправе тражити да ти радници буду примљени у стални радни однос. Такође, по завршетку проширења капацитета дечијег вртића, имамо могућност додатног запослења, јер ако су у питању три групе деце за још шест васпитача или медицинских сестара и плус техничко особље које то прати, тако да ћемо искористити тај тренутак на задовољство свих нас”, изјавила је Весна Ђурић председница Привременог органа Општине Бајина Башта.

На данашњој седници Привременог органа Општине Бајина Башта расправљало се такође о питањима из надлежности организација и установа чији је оснивач Општина.

Чланови Привременог органа су дали сагласност на годишњи програм пословања ТО регије Западна Србија. Такође су прихватили извештај планираних и реализованих активности програма пословања ЈКП Дубоко, разрешењу и именовању чланова Управног одбора Установе ”Култура”.

Сличне вести

Панорамски точак, нова атракција Златибора

За унапређење социјалних услуга 600.000 евра

Чаршијске

НП Тара обележио 40 година од оснивања

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више