Избори 2022 Најновије вести Политика

СПС предала листу за локалне изборе

Општински одбор Социјалистичке партије Србије и Јединствена Србија предали су данас Општинској изборној комисији коалициону листу кандидата за локалне изборе ”Ивица Дачић – премијер Србије”.

Листу кандидата за одборнике у Скупштини општине Бајина Башта подржало је 375 грађана, а носилац листе је Петар Петровић.

На листи се налази 45 одборничких кандидата међу којима су средњошколаци, пољопривредници, приватни предузетници и високообразовани људи и то је листа која итекако заслужује пажњу грађана, рекао је Петар Петровић испред СПС-а.

”Задатак Социјалистичке партије Србије је да уђе фер и поштено у кампању као што је то чинила и претходних година. Да промовишемо себе, наше кандидате, нашу визију, план и програм без било каквих ружних речи и освртања на политичке противнике, јер ми смо овде комшије и пријатељи”, изјавио је Петровић након предаје листе.

Сличне вести

Отворен конкурс за шесту генерацију Светионика знања

Чаршијске

Скраћено радно време ковид амбуланте

Чаршијске

Проглашена листа Савеза 90/Зелених Србије

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више