Избори 2022 Најновије вести Политика

СНС предала листу кандидата за одборнике

Српска напредна странка прва је данас у 10 часова општинској изборној комисији предала листу за локалне изборе са именима 45 кандидата за одборнике у Скупштини Општине.

Листу ”Александар Вучић – заједно можемо све” потписима је подржало око 1.000 грађана.

Носилац листе је актуелна председница Привременог органа у Општини Бајина Башта Весна Ђурић. Међу кандидатима за 45 одборника у скупштини, осим напредњака су и представници Српске радикалне странке, Партија уједињених пензионера Србије, Српска народна партија – Ненад Поповић и Покрет социјалиста.

Ђурићева се након предаје листе захвалила грађанима који су подржали СНС и коалицију окупљену око те политичке партије.

”По новом изборном закону довољно је било прикупити 300 потписа међутим, ми смо добили огромну подршку грађана који су дошли да подрже наш рад и политичку партију коју заступамо. Народ је препознао пут којим идемо и жели да остане на том путу да идемо напред. Уколико буде све како треба, а надам се тој подршци, да ће Бајина Башта имати отворене путеве за инвестиције, нова улагања и развој”, изјавила је Весна Ђурић.

Локални избори биће одржани 3. априла.

Погледајте имена на листи СНС-а

Фото: Дрина Инфо

Сличне вести

Оштрије мере у борби против COVID-19 од 17. јула

Чаршијске

НП Тара: Дивљање квадовима се наставља

За заштиту животне средине 6.200.000 динара

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више