Најновије вести Општина

Седница Привременог органа у петак

Седница Привременог органа општине Бајина Башта заказана је за петак 18. фебруар, а на дневном реду су, између осталог, питања из надлежности организација и установа чији је оснивач Општина.

Прве две седнице Привременог органа одржане су 8. и 10. фебруара. На првој седници усвојена су решења о разрешењу Скупштине, председника Скупштине и осталих скупштинских органа, као и председника општине Бајина Башта и његове пратеће службе и неколико других решења за даље нормално функционисање локалне самоуправе.

На другој седници Привременог органа разматрало се о разрешењу и именовању Општинске изборне комисије, Нацрту правилника о суфинансирању мера енергетске санације стамбених зграда, кућа и станова и под трећом тачком захтев Радимира Филиповића за утврђивање права на накнаду плате по престанку функције заменика председника општине Бајина Башта, на шта има право на накнаду плате у трајању од три месеца, стоји у записнику са друге седнице Привременог органа Општине

Распуштањем Скупштине општине Бајина Башта и образовањем Привременог органа, до конституисања новог сазива локалног парламента, све текуће и неодложне послове из надлежности СО и извршних органа, обављаће Привремени орган.

Сличне вести

Србија, БиХ и Црна Гора – рекама плове депоније

БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ НА ПЕРУЋЦУ: Србољуб Чиплић из Смедерева први допливао до крста

Чаршијске

Полиција и СПЦ организују добровољно давање крви

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више