Избори 2022 Најновије вести Политика

СДС предала изборну листу

Представници Социјалдемократске странке Бајина Башта вечерас су предали листу кандидата за одборнике за локалне изборе заказане за 3. април. Носилац листе је Михајло Марковић који је иначе и кандидат за народног посланика.

Представници листе под називом ”Михајло Марковић – Ајмо људи” предали су Општинској изборној комисији око 360 потписа грађана.

Марковић је после предаје листе изјавио да се на листи налази 16 кандидата за одборнике и да сматра да је то сасвим довољан број кандидата и да је идеја странке да грађанима презентује квалитет, а не број кандидата.

”Стао сам на чело колоне људи у које имам апсолутно поверење. Листа је састављена од људи који су показали одређене резултате у својим областима и пољима и без политике. Сматрам да је то једини начин на који се одговорно може и бавити политиком и одговорно водити наша Општина”, изјавио је Марковић.

Додао је да ће се странка током кампање бавити сопственим програмом, предлозима за боље функционисање Општине Бајина Башта и да ће се залагати за децентрализацију.

Сличне вести

У петак без воде

Чаршијске

Седница Привременог органа у петак

Министарство заштите животне средине позива општине да доставе податке о дивљим депонијама

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више