Избори 2022 Најновије вести Политика

Проглашена листа Савеза 90/Зелених Србије

”Савез 90 Зелених Србије” предали су листу са потписима подршке грађана.

Општинској изборној комисији предали су листу на којој се налази 15 кандидата за одборнике, од којих је 40 одсто жена, а коју је својим потписима подржало 341 грађанин.

Носилац листе ”Савез 90 Зелених Србије” за локалне изборе је Богољуб Радивојевић. Он је после предаје листе изјавио да листу чини 40 одсто жена и да им је осим зелене политике и заштите животне средине, циљ побољшање услова живота.

”На првом месту ћемо се бавити екологијом како стоји и у називу странке, али и поред имамо и економски и социјални програм који ћемо грађанима представити у кампањи. Кампању ћемо водити и у граду и по селима. Потрудићемо се да наш програм стигне до сваког грађанина у бајинобаштанској општини. Желимо да унесемо нову енергију. На листи се налази велики број младих, образованих и стручних људи који ће допринети бржем развоју нашег града и допринети да овај град постане боље место за живот. Сматрам да смо направили добар одабир и надамо се добром резултату”, изјавио је Радивојевић.

Сличне вести

У суботу без струје

Отворен конкурс за шесту генерацију Светионика знања

Чаршијске

Форбс: Национални парк Тара – место запањујуће лепоте на Балкану

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више