Друштво Најновије вести Села Сервисне информације

Поједина села без струје

Иако снег и даље провејава, главне саобраћајнице на подручју бајинобаштанске општине су проходне. На снази је забрана за шлепере и камионе са приколицом преко Дебелог брда и Таре изјавио је јутрос за Први портал Лука Крстић из предузећа Путеви Ужице.

Ипак, критични су локални некатегорисани путеви у вишим деловима Гвосца, Зарошја, Солотуше, Јасика и Оклетца где сметови достижу висину преко пола метра, изјавио је за наш портал Марко Марковић задужен за одржавање сеоских путева. Додаје, да ће се због прекида далековода на потезу од Гвосца до Гмиле Присеке најпре чистити тај део пута, како би екипе електричара могле да приђу локацијама на којима се десила штета и санирају кварове на дистрибутивној мрежи у најкраћем могућем року.

Снега на коловозу у брдско-планинским пределима има до пет центиметара. Путарске екипе су ангажоване у пуном капацитету како би се обезбедило нормално функционисање саобраћаја.

Сличне вести

У стационару петоро пацијената

Вучић убацио Ђоковића у свој предизборни спот

Чаршијске

У Ветеринарској станици у Сребреници „сређују“ папире за држављанство Србије

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више