Друштво Најновије вести Просвета

Отворен конкурс за шесту генерацију Светионика знања

Пројекат под називом ”Светионик знања” који спроводи Асоцијација за Афирмацију Културе одржава се пету годину за редом као друштвено одговорна манифестација, осмишљена у циљу едукације, обуке али и повезивања младих из целе Србије.

Пројекат подстиче средњошколце да кроз креативан и поучан вишемесечан рад савладају основе писања пројеката као и презенетовање истих. Осмишљен је тако да средњошколци, уз менторску помоћ, тимски раде на осмишљавању идеја и припреми пројеката који могу унапредити њихову локалну заједницу.

Пројекти се припремају на једну од пет тема – култура и уметност, јавно здравље, туризам, друштвена одговорност и екологија.

Ове године се могу пријавити ученици треће и четврте године средње школе из следећих градова – Бајине Баште, Београда, Ваљева, Врања, Вршца, Зајечара, Лесковца, Ниша, Новог Сада, Пирота, Суботице, Ужица, Чачка и Шапца.

Конкурс је отворен до 25. јуна.

Сличне вести

Усвојене нове мере за сузбијање епидемије Covid-19

Чаршијске

КОЛУМНА: Дежурна електричарка

Чаршијске

Рок за пројекте социјалних услуга 7. март

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више