Избори 2022 Најновије вести Политика

НС и ДС заједно на изборе у Бајиној Башти

Своју изборну листу са 43 одборничка кандидата, а коју је потписом подржало 483 грађана, предала је вечерас Општинској изборној комисији и коалиција окупљена око Народне странке и Демократске странке под називом ”Урош Ђокић – Уједињени за победу Бајине Баште”.

Носилац листе Урош Ђокић се захвалио свима који су својим потписима подржали ову листу и истакао да се нада поверењу грађана на изборима 3. априла.

”На листи се налазе углавном млади људи и већина ових кандидата није била у политици нити су били чланови ниједне политичке организације. Велики број њих су професионално остварени људи који су своје каријере унели у ову политичку организацију и ставили на располагање грађанима Бајине Баште”, каже Ђокић и додаје да ће се кампања одвијати у два правца.

”Водићемо једну засебну кампању која се тиче Месне заједнице Бајина Башта проширене на месне заједнице Луг и Вишесава у оквиру које ћемо презентовати град Бајину Башту, јер није тајна да је град у јако лошем стању. Нећемо запоставити ни села и потребе људи који тамо живе, а за које ми верујемо да су њихове горуће теме. Оно што је новина у политичком животу Бајине Баште јесте, да намеравамо да укључимо грађане у доношење најважнијих одлука”.

Сличне вести

5 разлога да не поставите питање „Када ћеш да се удаш?“

Чаршијске

Радно време за празнике

Чаршијске

РУПА ДАНА: Украс центра града

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више