Избори 2022 Најновије вести Политика

НС и ДС заједно на изборе у Бајиној Башти

Своју изборну листу са 43 одборничка кандидата, а коју је потписом подржало 483 грађана, предала је вечерас Општинској изборној комисији и коалиција окупљена око Народне странке и Демократске странке под називом ”Урош Ђокић – Уједињени за победу Бајине Баште”.

Носилац листе Урош Ђокић се захвалио свима који су својим потписима подржали ову листу и истакао да се нада поверењу грађана на изборима 3. априла.

”На листи се налазе углавном млади људи и већина ових кандидата није била у политици нити су били чланови ниједне политичке организације. Велики број њих су професионално остварени људи који су своје каријере унели у ову политичку организацију и ставили на располагање грађанима Бајине Баште”, каже Ђокић и додаје да ће се кампања одвијати у два правца.

”Водићемо једну засебну кампању која се тиче Месне заједнице Бајина Башта проширене на месне заједнице Луг и Вишесава у оквиру које ћемо презентовати град Бајину Башту, јер није тајна да је град у јако лошем стању. Нећемо запоставити ни села и потребе људи који тамо живе, а за које ми верујемо да су њихове горуће теме. Оно што је новина у политичком животу Бајине Баште јесте, да намеравамо да укључимо грађане у доношење најважнијих одлука”.

Сличне вести

Скраћено радно време ковид амбуланте

Чаршијске

Рок за пројекте социјалних услуга 7. март

Нове цене таxи услуга

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више