Друштво Избори 2022 Најновије вести Политика

Наше горе лист – на челу Београда?

Добрица Веселиновић је син нашег познатог сликара Миће Веселиновића Тарског који је рођен у Солотуши а радни век провео у Београду. Пре више три деценије Мића је решио да се “скраси” на Тари, где је потом градио и основао прву и најлепшу галерију Тарски која данас окупља туристе и љубитеље сликарске уметности. Све то време са Мићом на Тари проводила је породица и његов син Добрица.

Добрица Веселиновић је актуелни кандидат за градоначелника Београда на листи “Морамо!” а протеклих година његов друштвени и политички ангажман приметан је како у градским тако и државним оквирима. Добрица је, очито, “повукао” гене из нашег краја па му не недостаје храброст да се јавно и гласно изјасни за своје политичке циљеве, идеје а и када треба да ствари назове својим именом.

Протекле недеље у Београду је отворена изложба радова Миће Веселиновића Тарског а која је у целини посвећена мотивима и сликама које настају на Тари. На изложби је била комплетна породица Веселиновић која је, такође, јединствено дала пуну подршку Добрици за кандидатуру за градоначелника.

 

Фото: Приватна колекција породице Веселиновић/ФБ

Сличне вести

Бајинобаштани блистали на Свесрпском атлетском купу

Чаршијске

Божидар Марковић првак Балкана

СНС предала листу кандидата за одборнике

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више