Колумна Бранка Тешића Колумне Најновије вести

КОЛУМНА: Три карте за Холивуд

И док мужики још увек појма немају куда ће тачно Екатарина проћи, одабране делове села општински Потемкин увелико кречи, а сеоски кнезови врше мобилизацију сендвичара. Иако је вода увелико дефицитарна роба, не штеди се за рибање бетонских површина. Нахерена ограда пепељског мостића, ваљда распрегнута од суше, обојена је у жуто. К’о да, глухо било, очекују Ђиласа.

Хоризонтална сигнализација на рогачичком раскршћу, које скоро никад није ни било, бели се као планински снег. Организоване су групе подобних, углавном млађих домаћина, који ће ићи испред Екатаринине колоне, хитари једни другима у ,,госте“, како би се опустела села учинила живљим, а становништво млађим и радно способнијим. А један двообални дрматор је објавио и фотографије како у друштву дипл. менађера за смрзнуто воће и Саветника председнице за ударање отвореном шаком, припрема крканлук за, како рече, дочек ,,предсЈедника“. Ваљда су он и Ић Ић опростили председници оно Драшково гостовање? Е ссд, осим што се у Србији од кад је крме реп заковрнуло, или бар од кад је Републиком постала, никад није говорило ,,предсЈедник“, није ми јасно зашто га они дочекују? Јер ако је он и њихов ,,предсЈедник“, за који красни се троши новац за изградњу оноликог г.прелаза?

Како год било, Пиздун сутра кани посетити Ужице, Б. Башту и Мећавник, тако да за посету баш свим дестинацијама на којима ће мобилисани улигузи и дупеувлакачи бити постројени, неће бити дивољно времена. Из тога се даље може закључити да многи своју потребу за лизањем владарове гузице, као и потребу за увлачењем у чмарове локалних моћника, неће успети да задовоље.

За оне који већ чекају у реду,( а то су они који обично слабије капирају, те ћу бити принуђен да им преведем на ниво који они могу да разумеју) за руковање и сликање са председником многи ће да ,,попуше“…

Текст изнад не одражава ставове редакције и у потпуности је ауторско дело господина Бранка Тешића.

Ко је Бранко Тешић?

Колумниста портала „Чаршијске“

Сличне вести

БАЈИНА БАШТА: 17 милиона динара за подстицање енергетске ефикасности

Одржано такмичење ”Пажљивкова смотра”

КОЛУМНА: Дежурна електричарка

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више