Колумна Бранка Тешића Колумне Најновије вести

КОЛУМНА: И после Тита – Тито

Бајинобаштани су ових дана, мада већина њих тога нису ни свесни, сведоци једног занимљивог политичког парадокса. Наиме, на челу листе одборничких кандидата СНС-а и коалиционих партнера им, налази се име бивше председнице Општине. И ништа ту не би било чудно, јер закон сваком пунолетном држављанину Србије дозвољава да бира и да буде биран, да госпођа Дипломирана није пре непуна два месеца поднела неопзиву оставку на функцију председника општине из ,,приватних разлога“.

Пошто је само месец дана од подношења оставке постављена на чело ,,привременог органа“, а сад је и први нисилац њихове љисте, што је јасан и недвосмислен показатељ да је вољна и спремна да још једном нашу Општину поведе путем општег просперитета и напрдка, претпостављам да су се њене приватне околности драстично и брзо промениле.

Да ли се код њих под појмом ,,приватни разлози“ подразумева Крстино наређење, жеља да се њихова унутрашња трвења смире а из редова истисну неки њима непожељни чланови, или болесна и ничим оправдана амбиција Карате Кида да свој допринос развоју Општине и даљем подизању квалитета живота њених житеља да и са позиције Председника општине, тешко је рећи. Но, врло је вероватно да је план да бирачи који су бирали Окорка, а добили Дипломирану, сада бирају Дипломирану, а добију Карате Кида.

А када сам говорио да ће носилац листе интересно-криминалне организације бити баш госпоја Дипломирана, многи су ми се смејали. Но нисам ни ја видовит, али сам своју процену базирао на чињеници да су сви остали из редова њихове ,,партије и братије“ много покваренији од ње. Они то знају, а рачунају да се овако Власи досетити неће.

А ви, поштовани читаоци, отворите очи. Да не буде опет : ,,јесам ли вам говорио“!

Текст изнад не одражава ставове редакције и у потпуности је ауторско дело господина Бранка Тешића.

Ко је Бранко Тешић?

Колумниста портала „Чаршијске“

Сличне вести

Министарство заштите животне средине позива општине да доставе податке о дивљим депонијама

Чаршијске

Нове цене таxи услуга

Изложа домаће радиности

1 коментар

conc1955 01/03/2022 at 12:46

Branko…nije toliki problem u Diplomiranoj…već što mnogi a zaluđeni misle da će im Prvorođeni Aco biti predsednik opštine…jer u stvari on je prvi na listi…

Одговор

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више