Најновије вести Спорт

Каратисти успешни на Школском првенству

У недељу је у Чачку одржано Школско првенство уже Србије у каратеу на коме су чланови КК „Омладинац“ из Бајине Баште остварили одличне резултате.

Маша Селинић које је поред клуба представљала и Гимназију „Јосиф Панчић“ освојила је прво место у категорији борбе -54 кг код ученика прве и друге година средњих школа.

Анђела Ивановић која је поред „Омладинца“ представљала и Средњу техничку школу из Бајине Баште освојила је сребрну медаљу у категорији борбе -59 кг за ученике 3. и 4. године средњих школа. Валентина Максимовић такође из Техничке школе заузела је 3. место у категорији борбе -54 кг код 1. и 2. разред средњих школа.

Јана Печеница из ОШ „Свети Сава“ у категорији +54 кг код седмих и осмих разреда основних школа победила је три меча али је изгубила одлучјући за медаљу и пласман на државно првенство. Маја Додић и Татјана Максимовић из Техничке школе у Бајиној Башти у категорији борбе -59 кг код 1. и 2. разреда средњих школа изгубиле су одлучујуће мечеве у репасажу за борбу за медаљу и пласман на државно првенство.

Сличне вести

У болницама 303 ковид пацијента

Подршка ЕУ за реконструкцију дела главне улице

Апел Путева Србије

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више