Блог - Др Марко Јовашевић Најновије вести

Како бес и стрес утичу на наш мозак и тело?! ИНФОГРАФИК

Хронични стрес и бес су емотивна стања која је јако тешко разумети и контролисати.

Нелечен хронични стрес води у депресију. Бес може довести до лоших животних избора, уништавања пријатељских односа и на крају насилно понашање.

У раду са пацијентима, показала се као најкориснија помоћ усмерена ка разумевању како настаје стрес или бес, шта су њихови окидачи и шта се то заиста дешава у мозгу и телу.

Зато сам одлучио да поделим са Вама овај инфографик где је визуелно-информативно објашњен цео тај процес. Будите слободни да овај инфографик искористите за нека своја предавања, презентације или промоције. Такође Вас молим да сачувате и не избришете ауторска права која су исписана у заглављу овог инфографика.

За више информација о овом тексту и за савете можете се обратити директно путем маил-а: dr.spec.marko.jovasevic@gmail.com

Ко је др Марко Јовашевић?

Др Марко Јовашевић је лекар и специјалиста психотерапеут из Бајине Баште са вишегодишњим искуством.

Континуирано се едуковао на пољу интегративне психотерапије са посебним акцентом на системску породичну психотерапију при Европској асоцијацији системских писхотерапеута.

2020. године стиче знање из спортске психологије када је у питању рад са спортским тимовима групно и спортистима индивидуално при Универзитету ФК Барселона у Шпанији.

Активан је дописник дневног листа „Данас„, недељника „Недељник“ и колумне на порталу „Чаршијске„.

Психотерапија путем разговора са терапеутом може вам помоћи да разумете и решите стања нервозе, анксиозности, страха, одређене међуљудске конфликте, брачне и породичне проблеме, као и проблеме у везама. Путем формулара испод можете поставити питање др Марку Јовашевићу.

Сличне вести

БАЈИНА БАШТА: 17 милиона динара за подстицање енергетске ефикасности

За унапређење социјалних услуга 600.000 евра

Чаршијске

Обавезна пријава улова

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више