Избори 2022 Најновије вести Политика

”Јасно и гласно – Владисав Биљић” предали изборну листу

Листу за учешће на предстојећим локалним изборима у Бајиној Башти вечерас је предала Група грађана ”Јасно и гласно – Владисав Биљић”.

Општинској изборној комисији предата је листа са 15 одборничких кандидата уз 311 прикупљених потписа грађана. Листу од 15 кандидата за одборнике, предводи Владисав Биљић.

”Ми ћемо покушати да јасно и гласно проговоримо о свим проблемима о којима се шапуће или ћути у овом граду. Покушаћемо и да вратимо достојанство Скупштини општине Бајина Башта, својим иступима да вратимо самопоштовање одборницима као заступницима народа у скупштини. Мислим да је ово једина листа на којој нема менаџера ни купљених диплома што је веома битно, тако да нам то отвара једно широко поље и критике и реакције на све појаве које разједају јавни сектор у Бајиној Башти”, изјавио је Биљић након предаје листе.

Додао је да ће кампању водити примерено материјалним могућностима, и да ће покушати да допру до већине бирача

”Многи људи реагују на начин да им је доста странака и лидера. Децентрализација мора почети из главе сваког од житеља ове Општине, а поготово од власти и морамо бити спремни на тешка питања пре свега статус Хидроелектране и других јавних предузећа у Општини. Отворићемо много тема о којима се говорило у ових 10 година свакако је чињеница да не мањка онога о чему треба јавно, јасно и гласно проговорити у интересу овог града и Општине”, закључио је Биљић.

Сличне вести

Око 1.800 грађана пријавило еколошки проблем

Весна Ђурић председница, Миленко Ордагић заменик председника

Бајинобаштани блистали на Свесрпском атлетском купу

Чаршијске

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више