Најновије вести Сервисне информације

Апел Путева Србије

ЈП Путеви Србије апелује да учесници у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње и да прилагоде брзину кретања условима на путу јер се, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, од 11. до 13. марта на подручју Србије очекује умерен, локално и јак јутарњи мраз.

Најнижа температура у већини нижих предела биће од -10 до -5, за викенд понегде и нижа, а на планинама и испод -15 степени.

”Возачима саветујемо да возе пажљиво, поштују ограничења брзине и да брзину кретања прилагоде условима на путу. Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају поштују саобраћајне прописе”, саопштили су из Путева Србије.

Сви путни правци на подручју бајинобаштанске општине су проходни, сазнајемо од Луке Крстића из предузећа Путеви Ужице. На снази је и даље забрана кретања за теретна возила преко Таре и Дебелог брда, где се саобраћај тренутно одвија успорено због утабаног снега кога на коловозу има до пет центиметара.

Сличне вести

БАЈИНА БАШТА: У четвртак усвајање буџета за 2022. годину

СПС предала листу за локалне изборе

Наше горе лист – на челу Београда?

Оставите кометнар

Ова веб страница користи колачиће како би побољшала Ваше корисничко искуство. Уколико се не слажете са овим то је у реду. Прихватите Прочитајте више